OO SNS Bela Crkva: Učestali napadi na Vučića poprimaju razmeru javnog linča

SNS Bela Crkva

Učestali napadi nad članovima porodice predsednika Aleksandra Vučića, u vidu pretnji i širenja različitih neistina o njima, poprimaju razmeru javnog linča, saopštio je OO SNS Bela Crkva u saopštenju koje Vam dalje prenosimo u celosti:

Svedoci smo svakodnevnog izlivanja mržnje uperene prema roditeljima predsednika, njegovog brata Andreja supruge, dece i najčešće prema sinu Danilu.

Objavljivanje fotografija sina predsednika Republike, na kojoj je prikazan bez obezbeđenja, u medijima kojima je stalo samo do senzacionalizma i koji ne prezaju da ugroze svetost privatnosti porodice, jedan je u nizu neljudskih napada opozicije koja ima za cilj progon i obeležavanje svakog člana porodice Aleksandra Vučića.

U danima intezivne borbe predsednika Vučića da odbrani srpske interese na KiM napadi na njega imaju za cilj ometanje njegovog napora i borbe da spasi svakog čoveka i svaku stopu u južnoj srpskoj pokrajini.

Svako neovlašćeno snimanje i fotografisanje Zakonom je kažnjivo, a novonastali progon, samo je korak dalje u sumanutom progonu Predsednikovog sina.

Kao slobodni građani, dužni smo da osudimo ovu pojavu i ne dozvolimo da postane svakodnevnica.

​Nijedna porodica, ne sme da bude meta pretnji ili da je na bilo koji način ugrožena.
Moramo se boriti protiv nasilja uvek i svuda, bez rezerve i odlučno.

Nećemo dozvoliti da nas ponižavate, pratite, fotografišete i maltretirate u svakodnevnom životu.

Ovim putem, pružamo bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovom zalaganju u borbi za bolju i uspešniju Srbiju.

OO SNS Bela Crkva

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*