Opština Bela Crkva bila domaćin konferencije klubova druge Južnobanatske lige grupa istok

Druga juznobanatska liga

U velikoj sali opštinske uprave Bela Crkva održana je konferencija fudbalskih klubova druge Južnobanatske lige grupa istok, gde su predstavnici klubova upoznati sa izmenama propozicija za novu takmičarsku sezonu.

Dejan Potočan, sekretar Izvršnog odbora Fudbalskog saveza područja Pančevo, istakao je da su ovakve konferencije praksa u cilju da se klubovi što bolje pripreme za prvenstvo koje sledi.

„Ono što je najvažnije je da smo sada izvukli parove za prvenstvo koje startuje 21. avgusta, a završava 14. novembra. Novina u toku ovog prvenstva je da će se takmičenje voditi kroz informacioni sistem „Komet“, a vrlo brzo klubovi će uvideti da će proces biti lakši i bolji“ – istakao je Potočan.

S obzirom da se šest klubova sa teritorije opštine Bela Crkva takmiči u ovom rangu, želeli smo da mi budemo domaćini konferencije druge Južnobanatske lige grupa istok, rekao je Darko Ostojić, predsednik Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva.

„Želim svim našim klubovima uspešnu sezonu i borbu za sami vrh tabele. Ono što bih hteo da naglasim je da ćemo, uz podršku predsednice opštine Violete Simić, spremiti za naše fudbalske klubove donaciju koju ćemo im vrlo brzo uručiti“ – istakao je Ostojić.

konferencija fudbal

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*