Opština Bela Crkva nagradila đake generacije (VIDEO)

Nagrade za djake generacije

Najbolje đake osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Bela Crkva, u utorak, 18. februara, lokalna samouprava opštine Bela Crkva nagradila je vrednim nagradama za njihov višegodišnji trud i uspeh u školskim klupama.

Učenike generacije i direktore osnovnih i srednjih škola u velikoj sali opštinske uprave opštine Bela Crkva pozdravio je predsednik opštine Darko Bogosavljević.

Bogosavljević je rekao da mu je velika čast i zadovoljstvo da lično upozna đake opštine Bela Crkva koji su proglašeni najboljima i dodao da im želi puno novih uspeha u daljem školovanju i ostvarenje svih želja i ambicija.

„U protekle tri godine rekonstruisali smo objekte nekoliko vrtića, urađena je rekonstrukcija fasada osnovnih škola, u toku je izgradnja sportske sale, a sve u cilju što boljih uslova obrazovanja za naše učenike. Nova sportska sala značiće i svim sportskim klubovima zbog boljih uslova treninga i mogućnosti održavanja takmičenja višeg ranga. Lokalna samouprava opštine Bela Crkva u narednom periodu podržavaće naše učenike, u skladu sa mogućnostima i trudićemo se da nagradimo svaki uspeh, kao podstrek za dalje napredovanje naših mladih Belocrkvana“ – istakao je predsednik opštine Darko Bogosavljević.

Među osnovcima nagrađeno je 6 đaka generacije koji su dobili tablet uređaje, a đaci generacije „Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole“ i Tehničke škole „Sava Munćan“ nagrađeni su laptop računarima.

Za proteklu školsku godinu, nagrade su dobili:

  • Ivan Irović – OŠ „Sava Munćan“ Kruščica
  • Zorana Bogosavljević – OŠ „Đorđe Maletić“ Jasenovo
  • Aleksandra Đurić – OŠ „Mara Janković“ Kusić
  • Kristina Marković – OŠ „Marko Stojanović“ Vračev Gaj
  • Milica Dima – OŠ „Žarko Zrenjanin“ Bela Crkva
  • Dejan Vujičić – OŠ „Dositej Obradović“ Bela Crkva
  • Teodora Savić – „Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola“
  • Ilija Golubović – Tehnička škola „Sava Munćan“ Bela Crkva

U prijatnoj i srdačnoj atmosferi predsednik opštine Darko Bogosavljević razgovarao je sa našim najboljim učenicima o njihovim interesovanjima i planovima za dalje školovanje.

1 Komentar

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*