Opština Bela Crkva podržala državnu šampionku Sandru Maran (VIDEO)

Sandra Maran, poreklom iz Jasenova, na pojedinačnom prvenstvu Srbije u boksu osvojila je zlatnu medelju u kategoriji „papir“ do 48 kilograma.

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, član opštinskog veća zadužen za sport Marko Lazarević i Goran Beljin, sekretar Sportskog saveza opštine Bela Crkva, ugostili su šampionku države u boksu, kako bi se bliže upoznali sa njenom profesionalnom karijerom i tom prilikom uručili prigodan poklon.

„Opštine Bela Crkva, osim sportskih klubova, podržava i naše sportiste koji se ne takmiče u belocrkvanskim sportskim klubovima, ali imaju sjajne rezultate. Sandra Maran, državna je prvakinja, učesnica je Evropskog prvenstva, naša reprezentativka, poslednjih godina postiže sjajne rezultate, ulaže veliki trud i napor u sport koji je izuzetno težak, ali njena velika ljubav je uslovila da ona ostvari ove rezultate. Prepoznali smo njen talenat i odlučili da joj pomognemo, ideja nam je i da u budućnosti pomažemo sportske talente kako bi ostvarili što bolje rezultate“ – rekao je Marko Lazerević.

Državna prvakinja u boksu zahvalila se lokalnoj samopuravi opštini Bela Crkva na prigodnom poklonu, koji će joj značiti kao stimulacija za dalji uspešan takmičarski niz.

„Drago mi je da je neko primetio sav moj trud koji je uložen svih ovog godina, treniram već 15 godina u bokserskom klubu „Gard“ Vršac. Moj trener je Steva Pavlović i želim i njemu da se zahvalim, što stoji iza svih mojih rezultata. Moje je samo da treniram, sada još više jer je u pitanju seniorska konkurencija, želim da osvojim neku evropsku ili svetsku medalju koja će me zabeležiti kao ozbiljnog sportistu. Nadam se da će još neko primetiti moj trud, do sada smo sve sami finansirali, a ja se nadam da će nam pojedinci ili firme pomoći“ – istakla je Sandra Maran.

Lepa vest koja je obradovala Sandru i njenog trenera jeste i dodela stipendije Bokserskog saveza Srbije koju je na svečanoj dodeli uručio glumac Milioš Biković, promoter predstojećeg Svetskog prvenstva u boksu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*