Orezivanje stabala u Beloj Crkvi

Orezivanje stabala Bela Crkva 1

JKP “Belocrkvanski komunalac” pre tri meseca započeo je sanitarnu seču stabala u svim gradskim i opštinskim parkovima. Takođe, orezana su i sva stabla u školskim dvorištima osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Bela Crkva.

Ovih dana izvode se radovi i na orezivanju stabala, za koje je Odeljenje za urbanizam, privredu i inspekcijske poslove opštine Bela Crkva izadalo rešenje, a po zahtevu naših sugrađana.

„Trenutno se izvode radovi na ovom stablu u ulici Branka Radičevića, na osnovu rešenja Odeljenja za urbanizam, privredu i inspekcijske poslove, a po zahtevu našeg sugrađanina jer je ovo stablo prekrilo krov kuće. Danas smo već uklonili jedno stablo u auto kampu na gradskom jezeru jer je ugrožavalo jednu od najstarijih vikendica izgrađenu na ovom prostoru. Orezali smo i stabla u naselju Rasadnik, odnosno uklonjene su one grane koje su ulazile u terese stanarima u zgradi“- rekla je v.d. direktora JKP „Belocrkvanski komunalac“ Milica Vitomirov prilikom obilaska ovih radova.

Orezivanje stabala Bela Crkva 2

Iz JKP „Belocrkvanski komunalac“ podsećaju još jednom stanovnike naše opštine, da se sanitarna seča stabala sprovodi nakon zahteva koji fizička ili pravna lica podnesu Odeljenju za urbanizam, privredu i inspekcijske poslove opštine Bela Crkva, a nakon izdatog rešenja komunalnom preduzeću koje po javnoj nabavci angažuje izvođača radova.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*