Otvoren Javni poziv za poboljšanje uslova stanovanja građana

Zgrada BC opština

Opština Bela Crkva raspisala je Javni poziv za dodela stambene podrške za poboljšanje uslova stanovanja građana u vidu građevinskog materijala za sanaciju, adaptaciju, rekonstrukciju stana odnosno porodične kuće za 2022. godinu.

Pomoć se dodeljuje Odlukom Кomisije, a u skladu sa Zakonom, Pravilnikom o postupku za dodelu stambene podrške u vidu građevinskog materijala i postupku i načinu rada Кomisije za poboljšanje uslova stanovanja građana i javnim pozivom.

Iznos dedeljenih sredstava po ovom Javnom pozivu odrediće se u skladu sa raspoloživim sredstvima u budžetu Opštine Bela Crkva.

Prijava na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom podnosi se lično na Pisarnici Opštinske uprave Bela Crkva ili poštom na adresu: Opština Bela Crkva, Miletićeva 2, 26340 Bela Crkva, sa napomenom : „Za Javni poziv – Dodela stambene podrške u vidu građevinskog materijala“.

Prijave sa potrebnim dokazima se podnose u periodu od 21.10.2022. – 27.10.2022. godine.

Dodane informacije se mogu dobiti telefonom, na broj 013/851-244 lokal 108 ili u prostorijama Opštinske uprave Bela Crkva, kancelarija broj 32.

Tekst Javnog poziva i obrazac prijave na linku: belacrkva.rs

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*