Ove godine Keel Kup u Beloj Crkvi od 7. do 9. avgusta

keel cup 2019 bela crkva

Keel Kup, nadmetanje u vaterpolu 4 na 4, ove godine će biti biće organizovan kroz seriju turnira u regionu uz zvezde sporta.

Prema rečima organizatora Keel Kup Bela Crkva koji će se održati 7, 8 i 9. avgusta je vrhunac vaterpolo karavana jer je poznat i prepoznat po vatrenoj atmosferi, punim tribinama, izvanrednim domaćinima, šampionskom timu i sjajnoj zabavi.

„Dugo smo se trudili da Keel Kup izađe na Jadran i zaista smo srećni da će se on ovog leta čak dva puta naći na prelepim mestima koja vole vaterpolo. Stižemo u Hrvatsku i Crnu Goru, a naše tradicionalne stanice Bela Crkva i Odžaci su već u DNK vaterpola na plaži u Srbiji. Uz to prvi put izlazimo i na reku i to Moravu i zaista sam srećan i ponosan da ove godine prikažemo i pokažemo kako je vaterpolo jedna divna disciplina koja mora biti deo letnje sezone svuda gde je to moguća“ – rekao je direktor takmičenja Nenad Tomić.

Da se podsetimo, prošle godine na Keel Kupu izdominirala je domaća ekipa, a vi pogledajte kako je sve to izgledalo na Glavnom belocrkvanskom jezeru.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*