Ove sedmice zabava za pamćenje u parku – Haos animatori, Klincoteka i kreativne radionice

Leto u parku Bela Crkva

Zabavno-muzička manifestacija „Leto u parku“ koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, do kraja leta održavaće se od srede do nedelje u periodu od 20:00 do 22:00 sata.

Avgust mesec doneo nam je visoke temperature, a samim tim u Beloj Crkvi boravi i veliki broj gostiju, tako da su organizatori manifestacije odlučili da se program organizuje i sredom, a pripremili su niz različitih i zabavnih sadržaja. Aktivnosti su uglavnom namenjene najmlađima, mada u njima uživaju i starije generacije.

U sredu, 08. avgusta članice udruženja kreativaca „Mustre“ zajedno sa članovima odreda izviđača „Žarko Zrenjanin – Uča“ pripremaju za decu kreativnu radionicu. U četvrtak nas očekuju Haos animatori koji su prava atrakcija, kako za decu tako i za odrasle, a njihov nastup je uvek drugačiji i izaziva posebno oduševljenje mališana. U petak, 10. avgusta, deca će se zabavljati uz klincoteku, dok će u subotu imati priliku da izkažu svoju maštu i nauče neke nove veštine na kreativnoj radionici udruženja „Vredne ruke Bele Crkve“. Klub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ priprema za nedelju poseban program, a prisutni će imati prilike da se upoznaju sa čarobnim podvodnim svetom belocrkvanskih jezera.

Značaj ove manifestacija je u tome što je Gradski park iz večeri u veče ispunjen dečjom grajom, smehom i uveseljava sve nas, a deca na kvalitetan i zabavan način provode svoje vreme.

Organizatori su se potrudili da narednih dana u Gradskom parku bude raznovrstan i atraktivan program, a ono što vam je potrebno je osmeh i dobro raspoloženje – dođite i zabavljajte se od srede do nedelje… Vidimo se u parku!

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*