Počela podela autosedišta za bebe

Opština Bela Crkva, kao vid podrške porodicama, obezbedila je autosedišta za sve bebe rođene u 2021. godini.

Podela autosedišta započeta je u naseljenom mestu Kusić, a roditeljima je autosedišta u rekonstruisanim prostorijama DVD-a uručio zamenik predsednika opštine Bela Crkva, Darko Stanojev.

„Danas smo u Kusiću podelili 11 autosedišta za naše najmlađe meštane, odnosno za bebe rođene 2021. godine. Cela akcija je naišla na izuzetno lep prijem kod roditelja, koji su istakli da im donacija sedišta veoma znači u uštedi kućnog budžeta, jer ova nabavka nije mala stavka. Iskoristio sam priliku i zamenici predsednice udruženja žena „Nera – Kusić“ Nataliji Tomašević uručio ključeve sale DVD-a. Naše udruženje žena u narednom periodu će voditi računa o ovim rekonstruisanim prostorijama, a same prostorije služiće kako za njihove manifestacije i okupljana, tako i za sve meštane Kusića“ – rekao je Stanojev.

Narednih dana biće organizovana podela autosedišta u Beloj Crkvi i u ostalim naseljenim mestima na teritoriji opštine Bela Crkva preko Mesnih zajednica.

Da podsetimo, ovakva akcija po prvi put je oranizovana januara meseca ove godine, kada su autosedišta obezbeđena za bebe rođene 2020. godine.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*