Podeljena autosedišta u Beloj Crkvi (VIDEO)

Podela autosedišta Bela Crkva

Opština Bela Crkva danas je nastavila akciju besplatne podele auto sedišta roditeljima dece koja su rođena tokom 2021. godine, a sve u cilju bezbednije vožnje mališana u automobilima.

Novopečenim roditeljima u velikoj sali opštinske uprave Bela Crkva autosedišta je uručila predsednica opštine Violeta Simić.

„Očekujem da ćemo i narednih godina biti u prilici da nastavimo ovu akciju, a sve u cilju poboljšanja uslova života naših porodica i u cilju povećanja nataliteta u našoj opštini, što nam je prioritet. Drago mi je što sam na ovoj akciji videla mame koje očekuju i drugu bebu i nadam se da ćemo biti u prilici da im sledeće godine uručimo još jedno autosedište“ – rekla je Violeta Simić.

Da podestimo, pre nekoliko dana akcija je sprovedena u Kusiću, a prema najavi, biće organizovana i u ostalim naseljenim mestima na teritoriji opštine Bela Crkva.

Cela ova akcija naišla je na lep prijem kod roditelja, koji su istakli da im donacija sedišta znači u uštedi kućnog budžeta i pohvalili su ovaj gest lokalne samouprave opštine Bela Crkva.

Podela autosedišta Bela Crkva

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*