Poraz BAК-a, Vulturul uzeo bod u Dolovu

FK BAK - FK Mladost

Belocrkvanski fudbalski vikend otvorila je ekipa FK „BAK“, koja je na svom terenu dočekala ekipu „Mladost“ iz Omoljice.

Posle teškog poraza u Elemiru, belocrkvanska ekipa je dala sve od sebe da napravi dobar rezultat. Veliki posed lopte i želja za pobedom, uz veliku podršku publike, ovaj put nisu bili dovoljni da se izbegne poraz. Na žalost, jedan trenutak nepažnje ih je koštao sva tri boda. BAК:Mladost 0:1.

U Prvoj južnobantskoj ligi, ekipa Vulturula iz Grebenca je u Dolovu igrala sa igračem manje od 12. minuta, ali je herojskom borbom uspela na kraju da izjednači i osvoji važan bod. Dolovo:Vulturul 1:1.

U Drugoj južnobanatskoj ligi grupa „Istok“, ekipa Кaraša iz Jasenova ima isti broj bodova kao i prvoplasirana ekipa iz Ilandže, a u borbi za sam vrh se nalazi i ekipa Banata iz Dupljaje, koja naredne subote ima šansu da u direktnom duelu sa istoimenom ekipom iz Ilandže, dođe u situaciju da u potpunosti uhvati priključak sa vodećim dvojcem.

U ovom kolu postignuti su sledeći rezultati: Кaraš(J) : Borac 3:2; Ševac : Banat 2:5; Dunav : Кaraš(К) 3:2; Partizan : Vitorul 2:0; Polet : Ratar 0:0. U opštinskoj ligi Borac iz Vračev Gaja je poražen u Parti sa 5:3.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*