Pravi čovek na pravom mestu: Darko Bogosavljević novi v.d. direktor DJUP „Belocrkvanska jezera“

Darko Bogosavljevic

Skupština opštine Bela Crkva danas je, većinom odborničkih glasova, za v.d. direktora DJUP „Belocrkvanska jezera“ imenovala Darka Bogosavljevića. Prethodno, Bogosavljević je podneo ostavku na mesto odbornika.

U javnosti Bele Crkve zastupljeno je mišljenje da je Bogosavljević najbolji izbor za ovu odgovornu funkciju, jer se i na većim funkcijama sugrađanima dokazao kao odgovoran, dobar organizator, odličan saradnik, lokalpatriota i čovek kojem su interesi Belocrkvana na prvom mestu.

„Opravdaću poverenje koje mi je dato. Svestan sam situacije u preduzeću. Čeka nas paklen posao, ali verujem da ću, zajedno sa svim zaposlenima i uz podršku naših korisnika, postaviti preduzeće na zdrave noge“ – rekao je Bogosavljević za medije posle imenovanja.

Darko Bogosavljević rođen je 1978. godine u Beloj Crkvi. Završio je državni Tehnički fakultet sa zvanjem diplomirani inženjer industrijskog menadžmenta. Od 2016. do 2020. godine sa velikim uspehom obavljao je funkciju predsednika opštine Bela Crkva. Po prestanku mandata vratio se u Vodoprivredno društvo „Ušće“ iz Bele Crkve.

Bogosavljević ima još jednu odgovornu funkciju. Godine 2020. godine izabran je za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, sa liste Srpske napredne stranke. Oženjen je i otac dvoje dece.

DJUP „Belocrkvanska jezera“ nastalo je pripajanjem četiri komunalna preduzeća (DJUP „Belocrkvanska jezera“, JKP „Belocrkvanski komunalac“, JP „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“ i JATP „Bela Crkva“), kako bi se na racionalniji i kvalitetniji način servisirale potrebe građana. Analizu pripajanja uradio je Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*