Praznik vaterpola na turniru u Beloj Crkvi (VIDEO)

Beach vaterpolo Bela Crkva 2

Na glavnom jezeru u Beloj Crkvi od 1. do 3. jula održan je turnir u „beach“ vaterpolu u organizaciji Vaterpolo kluba „Jezero“, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva.

Na turniru je učestvovalo 10 ekipa, a tokom tri dana publika je uživala u sjajnom ambijentu i utakmicama sve popularnijeg bič vaterpola.

Nakon odigranog finala, prvo mesto zauzela je ekipa pod nazivom „Braća Karić“, drugo mesto ekipa iz Zemuna „Taurunum“, dok je treće mesto pripalo novosadskoj ekipi „Interventna brigada“.

Medalje i pehare uručila je predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić, koja je čestitali svim takmičarima i organizatorima turnira.

Beach vaterpolo Bela Crkva Violeta Simic

„Ove godine turnir je okupio dosta ekipa i čestitala bih domaćinima VK „Jezero“ na odličnoj organizaciji. Ovih dana u Beloj Crkvi su bili najpoznatiji srpski vaterpolisti i turnir postaje jedan od brendova naše opštine i obeležava sportsko leto u Beloj Crkvi“ – istakla je predsednica opštine Violeta Simić.

Učesnici turnira istakli su je finale bilo zanimljivo i da je publika ispunila tribine na plivalištu VK „Jezero“.

„Zahvalio bih se Beloj Crkvi i upravi VK „Jezero“, direktoru ovog kluba Nevenu Selakoviću, na fantastičnom turniru. Ovo je odlična stvar za opštinu Bela Crkva, da dođe ovoliko gostiju i da se upoznaju sa turističkom ponudom, pored duge istorije vaterpola. Drago mi je što smo se družili ova tri dana i ovakvih turnira treba biti što više“ – rekao je Aleksandar Njegovan iz pobedničke ekipe „Braća Karić“.

Za sam kraj gledaci su uživali u vatrometu i na najbolji moguć način obeležen je praznik vaterpola Beloj Crkvi.

Beach vaterpolo Bela Crkva vatromet

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*