Predsednica opštine obišla renovirane prostorije Centra za socijalni rad (VIDEO)

Simic Georgijevski

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić posetila je Centar za socijalni rad „8. Maj“ i u razgovoru sa v.d. direktora ove ustanove Marijanom Georgijevski upoznala se sa trenutnim načinom funkcionisanja usluga socijalne zaštite koje Centar obezbeđuje stanovnicima opštine Bela Crkva. Bila je ovo prilika da predsednica opštine pogleda i renovirane prostorije za čije su uređenje sredstva obezbeđena iz budžeta opštine Bela Crkva.

„Izdvojili smo 350 hiljada dinara za renoviranje Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi. Ovo je ustanova koja ima veliki broj korisnika, cirkulacija u ovom prostoru je dosta velika, a problematika kojom se Centar bavi izuzetno teška, pa smo se potrudili da na ovaj način obezbedimo bolje uslove za zaposlene, a i za naše sugrađane koji ovde dolaze“ – istakla je predsednica opštine Violeta Simić.

Direktor Centra za socijalni rad Marijana Georgijevski zahvalila se lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva na izdvojenim sredstvima za rekonstrukciju prostorija ove ustanove.

„Izvršena je zamena dotrajale drvene stolarije novim PVC prozorima i vratima. Pored toga, imali smo i niz sitnijih građevinskih i molerskih radova, što je izuzetno važno za funkcionisanje Centra. Takođe, uredili smo i jedan fizički odvojeni deo u okviru Centra, u kojem se odvija viđanje roditelja i dece u kontrolisanim uslovima“ – naglasila je Georgijevski.

Zaposleni u Centru za socijalni u Beloj Crkvi rad ističu da kvalitetniji uslovi rada doprinose da njihov rad sa strankama bude produktivniji i konstruktivniji, u ostvarivanju ciljeva što bolje socijalne zaštite korisnika usluga Centra.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*