Predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić obišao finalne radove na lokalnom putu Jasenovo-Dobričevo (VIDEO)

radovi put banatska subotica

Zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama, obezbeđena su sredstva za radove na lokalnom putu od Jasenova, preko Banatske Subotice, do izlaza iz Dobričeva prema Vojvodincima, u dužini nesto više od 6 km. Takođe, u Dobričevu je izgrađen i novi put prema rumunskoj granici dužine 1,8 km.

Finalne radove na asfaltiranju obišao je predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

„Radovi se privode kraju na ovom putu, na radost svih nas, odnosno, na radost velike većine stanovnika opštine Bela Crkva. Kvalitet radova je na izuzetnom nivou, po svim evropskim propisima i standardima. Opština Bela Crkva je pretvorena u jedno veliko gradilište, u posledenjih nekoliko decenija nije bilo ovoliko kapitalnih projekata koji se rade istovremeno. U toku je i javni poziv za izgradnju nove sportske hale, nadamo se da će radovi na izgradnji hale uskoro i početi, a pokrajinska Vlada je opredelila sredstva za realizaciju projekta. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je inicirao realizaciju svih ovih radova na putevima, kao i republičkoj i pokrajinskoj Vladi na svesrdnoj pomoći i podršci. Kada pogledamo ovaj novi put koji je proširen na 6 metara i uporedimo sa onim starim koji je bio širine od 2 do 3 m, vidimo ogromnu razliku i meštani koji ovde žive i svi dobronamerni stanovnici opštine Bela Crkva izrazili su svoje zadovoljstvo zbog ovih radova, jer smo dobili jedan od najboljih puteva na teritoriji opštine Bela Crkva“ – rekao je Aleksić.

Predsednik SO Bela Crkva dodao je da se trenutno izvode radovi i u ulici Jovana Popovića i istakao značaj kompletne zamene vodovodne i kanalizacione mreže, čime će se rešiti i problem otpadnih voda Doma zdravlja. Radovi se izvode i na izgradnji novog trotoara, parking mesta, novog kolovoza i uređenju zelenih površina, objasnio je Aleksić.

Ovi radovi će značajno uticati na bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ali i na kvalitet života stanovnika opštine Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*