Predsednik Vučić ulepšao praznike Nacionalnom savetu češke nacionalne manjine i Domu u Beloj Crkvi

Poklone od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, predsednik Skupštine opštine Bela Crkva i OO SNS Bela Crkva Marjan Aleksić uručio je Jaroslavu Hocu, predsedniku Nacionalnog savetu češke nacionalne manjine i Zoranu Stankoviću, direktoru Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi.

Predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić izrazio je zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću na ovom lepom gestu i poklonima za dve važne institucije u opštini Bela Crkva.

„Predsednik Srbije Aleksandra Vučić nastavio je i ove godine veoma lepu tradiciju darivanja uoči božićnih i novogodišnjih praznika i još jednom svojim delima pokazao da misli na sve građane i institucije i u manjim sredinama kakva je Bela Crkva“ – rekao je Marjan Aleksić.

Predsednik Nacionalnog saveta češke nacionalne manjine Jaroslav Hoc naglasio je da podrška predsednika Srbije Aleksandra Vučića puno znači za češku zajednicu u Srbiji.

„Zahvaljujem se predsedniku na poklonu i želim da naglasim da je za češku zajednicu u opštini Bela Crkva i u Srbiji jako važno što je predsednik Vučić ispunio svoja obećanja data prilikom otvaranja Češkog doma u Beogradu. Za sve nas jako je važna rekonstrukcija puta za Češko Selo, novi krov i nadstrešnica za školu u Kruščici i novi asfalt u ovom selu. Put za Češko Selo je preduslov za veći broj turista u ovom naselju, a samim tim značiće i za opštinu Bela Crkva u cilju povećanja prihoda od turizma.“ – rekao je Jaroslav Hoc.

Poklon i čestitka Predsednika Aleksandra Vučića ulepšali su prazničnu atmosferu i u Domu za decu i omladinu „Vera Radivojević“.

„U svoje lično ime i u ime radnika ustanove, zahvaljujem se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i počastvovan sam ovim lepom gestom. Ovo je važna stvar za sve nas, jer Predsednik prepoznaje one tihe heroje u sistemu socijalne zaštite, koji se bavi onim najvažnijim, a to je čuvanje ljudskih života“ – naglasio je Zoran Stanković.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*