Prvi gosti u Beloj Crkvi već za predstojeće praznike

Panorama Belocrkvanska jezera

Svake godine veliki broj Belocrkvana, ali i gostiju, prvomajski uranak provodi u prirodi, a popularne destinacije su belocrkvanska jezera i reke: Nera, Karaš, Dunav.

Prema rečima Novice Jovanovića, direktora Turističke organizacije opštine Bela Crkva, u ovom periodu postoji veliko interesovanje za smeštajnim kapacitetima.

„Bili smo u komunikaciji sa vlasnicima i saznali smo da je popriličan broj smeštajnog kapaciteta već popunjen i da postoji veliko interesovanje, naročito oko Prvomajskih praznika jer im Bela Crkva kao i njena okolina predstavlja idealno mesto za Prvomajski uranak i za sva dešavanja u prirodi. Veoma su im zanimljiva Belocrkvanska jezera, Vračevgajsko jezero koje se i ove godine proširuje i otvara se još jedna plaža kao i jezero Šljunkara, Šaransko jezero, Stara Palanka sa rekom Dunav, Jasenovo gde je poznato izletište i plaža Gat i reka Nera“ – kaže Jovanović.

Svi koji dođu u Belu Crkvu treba da posete i staro jezgro grada, vidikovac „Tri krsta“, Gradski park, a ako vole pešačke ture, mogu obići Deliblatsku peščaru i Zagajička brda.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*