Sajam zapošljavanja 2. novembra u Kovinu

Sajam zapošljavanja Kovin

Sajam zapošljavanja u Kovinu, peti po redu u ovoj opštini, koji organizuje Filijala Pančevo NSZ u saradnji sa Opštinom Kovin, održaće se u četvrtak, 2. novembra 2017. godine, od 11 do 13 časova, u prostorijama Centra za kulturu, Ulica Cara Lazara 85.

Na sajmu će učestvovati 18 poslodavaca koji su prijavili preko 220 slobodnih radnih mesta za radnike različitih zanimanja i kvalifikacija. Priliku da pronađu posao imaće mašinski inženjeri i diplomirani mašinski inženjeri, ekonomisti, menadžeri, procesni inženjeri, komercijalisti, turistički tehničari, turizmolozi, trgovci, konobari, kuvari, radnici obezbeđenja, radnici u proizvodnji, vozači motornih vozila, stolari, trgovci i mnogi drugi.

Posao na sajmu moći će da potraže i osobe sa invaliditetom zainteresovane za radna mesta evidentičar radnog vremena, bravar i zavarivač.

Podsećamo kandidate da na sajam ponesu više primeraka svoje radne biografije (CV). Na štandu NSZ svi zainteresovani će moći da dobiju informacije o uslugama i programima Službe kao i stručne savete.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*