„Servantes na točkovima“ – danas projekcija filma „Propušteni vozovi“

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Španskim institutom za kulturu „Servantes“, organizuje reviju savremenog španskog filma pod nazivom „Servantes na točkovima“, koja se završava danas projekcijom filma „Propušteni vozovi“.

Film „Propušteni vozovi“ (Las ovajeas no pierden el tren) na programu je od 19h u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac. Ulaz je slobodan.

Luiza i Alberto bivaju primorani da odu da žive na selu, ali idilični seoski život ubrzo počinje da prikazuje svoje manje prijateljsko lice.Iako par prolazi kroz svoje najbolje trenutke, Luiza je opsednuta dobijanjem drugog deteta, iako je cena toga apatični seksualni život. Huan, Albertov brat, četrdesetpetogodišnji novinar, izlazi sa Natalijom, entuzijastičnom mladom ženom od 25 godina koju Huan vidi kao svog spasioca. U međuvremenu Luizina sestra Sara, za kanalisanje svoje anksioznost koristi muškarce, i to one koji joj sasvim ne odgovaraju sve do Paka, sportskog novinara koji izgleda da je čak spreman da je odvede do oltara. Ili bar tako ona misli…

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*