Sprovedena još jedna preventivna akcija dezinfekcije ulica i javnih površina

Dezinfekcija ulica

Na osnovu Odluke Štaba za vanredne situacije opštine Bela Crkva, Javno preduzeće „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“, sprovelo je još jednu preventivnu akciju dezinfekcije ulica i javnih površina u Beloj Crkvi.

Dezinfikovane su sve ulice u gradu, javne površine, naročito oko Doma zdravlja, Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“, škola, vrtića, Agriko pijace, pošte, banaka i maloprodajnih prehrambenih objekata.

„Dezinfekciju smo sproveli sinoć, po prioritetima, korišćenjem rastvora natrijum hipohlorita u propisanoj dozi, na osnovu preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova. Sve mere koje Štab donosi su u cilju sprečavanja širenje virusa Covid-19, a radi zaštite zdravlja stanovnika opštine Bela Crkva.“ – kaže direktor JP „Belocrkvanski vodovod i kanalizacija“ Dragutin Jovanović.

Iz Štaba za vanredne situacije opštine Bela Crkva apeluju na naše sugrađane da se pridržavaju propisanih preventivnih mera. U cilju pomoći, sve obrazovne institucije u našoj opštini dobile su dezinfekciona sredstva radi sprovođenja propisanih epidemioloških mera unutar školskih i predškolskih objekata.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*