Takmičari КPA „Bela Crkva“ ostvarili uspeh na prvenstvu Srbije u podvodnim veštinama

KPA Bela Crkva takmicenje Sombor

Članovi Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ proteklog vikenda učestvovali su na takmičenju u podvodnim veštinama, koje se održalo na bazenu „Mostonga“ u Somboru, u organizaciji Društva Podvodnih Aktivnsti „Sombor“ a pod pokroviteljstvom Saveza podvodnih aktivnosti Srbije i Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine.

Naš klub na ovom takmičenju predstavljali su: Tara Кecman, Aleksandar Pejčić, Milan Perašević, Marko Ilić i predstavnik kluba i vođa ekipe Dragan Perašević.

Takmičarski par Aleksandar Pejčić – Milan Perašević je podneo najveći teret ovog takmičenja zbog opravdanog izostanka vrhunskog takmičara iz ekipe Dušana Mihajlovića.

U nametnutoj kombinaciji takmičarskih parova, par Aleksandar Pejčić – Miloš Perašević osvojio je II mesto, a par Marko Ilić – Aleksandar Pejčić osvojio je III mesto.

Mešoviti par (svrstava se u mušku konkurenciju) Tara Кecman – Miloš Perašević sa odličnim vremenom (2’13“) uspeli su da ostave veći broj muških ekipa iza sebe.

„Najveće iznenađenje i dobit za našu takmičarsku ekipu je odličan nastup Tare Кecman i Marka Ilića, što nam obećava zanimljivu takmičarsku sezonu sledeće godine u ovoj discipline. Domaćin takmičenja DPA „Sombor“ je, kao i uvek, sa odličnim uslovima i organizacionim sposobnostima ispunio sve zahteve jednog velikog takmičenja i na najbolji način predstavio savez i svoj grad“ – rekao je Dragan Perašević, predsednik KPA „Bela Crkva“.

Još jednom sve čestitke našim takmičarima jer su, u izuzetnoj konkurenciji klubova iz Novog Sada, Subotice, Apatina i Sombora, ostvarili veliki uspeh.

KPA Bela Crkva Sombor

 

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*