Tehnička škola „Sava Munćan“ donirala zaštitne vizire Domu zdravlja „Bela Crkva“ (VIDEO)

Predstavnici Tehničke škole „Sava Munćan“ uz pomoć svog 3D štampača napravili su 20 zaštitnih vizira i ovu donaciju uručili direktorici Doma zdravlja u Beloj Crkvi Slađani Lacmanović.

„Zahvaljujem se direktoru Tehničke škole Željku Stamenkoviću i njegovim saradnicima na ovoj donaciji. Dom zdravlja „Bela Crkva“ već poseduje zaštitnu opremu u dovoljnim količinama, ali nam svaka pomoć znači. U Domu zdravlja poštuju se sve propisane mere tokom trajanja ove pandemije, imamo i odvojenu kovid ambulantu koja funkcioniše po uputstvu Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Sa lokalnom samoupravom i opštinskim Štabom za vanredne situacije imamo izvanrednu saradnju, i ovom prilikom se i njima zahvaljujem na pomoći i podršci koju nam pružaju“ – naglasila je direktorka Doma zdravlja dr Slađana Lacmanović.

Direktor Tehničke škole „Sava Munćan“ Željko Stamenković istakao je da su viziri izrađeni od strane učenika i profesora ove škole. Dinamika njihove izrade je u skladu sa tehničkim mogućnostima 3D štampača koji oni poseduju.

Iz Tehničke škole poručuju da će nastaviti sa izradom zaštitnih vizira koje će donirati ostalim zdravstvenim ustanovama i javnim preduzećima u opštini Bela Crkva.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*