Turistička organizacija Vršac Šampion turizma u 2017. godini

TO Vrsac

Potvrdu da je  Vršac grad koji je uvek dobar domaćin i privlačan za turiste dala je i stručna komisija Novosadskog sajma za kvalitet usluga iz oblasti turizma.

Titulu „Šampioni Turizma“ u 2017. godini ponela je Turistička organizacija Vršac, zlatna medalja za vrhunsku organizaciju turističke manifestacije „Dani berbe grožđa“ uručena je u večernjim časovima, nakon završetka prvog dana sajma turizma u Kongresnom centru Master, na večeri šampiona direktorki Turističke organizacije Julkici Mitrašinović.

Velika zlatna medalja Novosadskog sajma pripala je Etno kući „Dinar“ iz Vršca, za ambijetalnu celinu i vrhunski kvalitet ugostiteljskih usluga.

Etno Kuca Dinar Priznanje

Ovogodišnje nagrade dobitnicima, uspešnim turističkim poslenicima prevashodno u oblasti hotelijerstva i uslužnih turističkih delatnosti na Novosadskom sajmu uručene su još i vršačkim vinarijama „Selecta“ i „Conte Vallone“ iz Gudurice za doprinos razvoju vinskog turizma obe su dobitnici velike zlatne medalje.

Odmaralište Crveni Krst  dobitnik je nagrade za napredak, kvalitet usluge, novu i proširenu turističku ponudu.

U prisustvu velikog broja zvanica predstavnika republičke i pokrajinske vlade potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, istakao je značaj svih strateških aspekata na koje se ove godine stavlja akcenat u domenu turizma.

Razvoja turizma i razvoj  turističke i ugostiteljske delatnosti uslov su za ukupan i dinamičan razvoj grada, a povećanje turističkog prometa uz poboljšanje kvaliteta i sadržaja turističkih ponuda čine Vršac atraktivnom turističkom destinacijom i liderom Južnog Banata

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*