Turistička ponuda opštine Bela Crkva na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička ponuda opštine Bela Crkva biće predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će se održati od 22. do 25. februara pod sloganom „Avantura počinje sada“.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva ove godine na Beogradskom sajmu turizma imaće zajednički štand sa Kovinom u hali broj 4, na kome će, tokom četiri dana trajanja sajma, prezentovati turističku ponudu naše opštine.

„Turistička organizacija opštine Bela Crkva spremna je da posetiocima sajma predstavi turističke sadržaje Bele Crkve kroz savremenu digitalnu prezentaciju i novi štampani promo materijal. Pored prezentacije prirodnih resursa naše opštine, ove godine akcenat nam je i predstvaljanju mnogobrojnih manifestacija, naročito onih koje se održavaju tokom letnje sezone.“ – rekla je v.d. direktora Turističke organizacije opštine Bela Crkva Milena Živanović.

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*