U Beloj Crkvi održan trening kamp u kik-boksu (VIDEO)

Kik-boks kamp Bela Crkva

Trodnevni trening kamp u kik-boksu održan je u Beloj Crkvi, gde su pored domaćina članova Kik-boks kluba „Bela Crkva“ učestvovali i članovi kik-boks klubova iz Vršca i Smedereva.

„Članovi kik-boks kluba iz Bele Crkve, kao i članovi KBK „Gard“ iz Vršca i Kluba borilačkih sportova „Smederevo“ učestvuju na ovom trening kampu seminarskog tipa, gde se upoznaju sa novim tehnikama borilačkih veština, a bitno je upoznavanje i druženje svih učesnika“ – kaže Stevo Pavlović iz KBK „Gard“.

Pored treninga, polaznici ovog kampa imali su priliku da se oprobaju u veštinama jedrenja na Gradskom jezeru i dožive svoju avanturu u Adrenalin parku na Vračevgajskom jezeru.

„Klub iz Smedereva je najstariji i prvi osnovan kik-boks klub u podunavsko-braničevskom regionu. Zajedničko treniranje na ovom kampu veoma znači takmičarima koji se pripremaju za završnu fazu takmičenja u ovoj godini. Već 14 godina radimo zajedničke priprema sa klubom „Gard“, a Bela Crkva nam je bila odličan domaćin“ – kaže trener Nebojša Živojinović.

Ovaj kamp ja za Miloša Pandurova i Petra Bojatovića bio idelana prilika za sparing treninge i pripremu za takmičenje koje ih uskoro očekuje.

Stevo Pavlović je pre dvadest godina počeo sa trenizima u Beloj Crkvi, ali idealni uslovi su se stekli tek prošle godine, a od oktobra meseca vršiće se upis novih članova.

„Sada imamo adekvatan prostor kik-boks kluba u Beloj Crkvi, imamo sekciju za najmlađe, za one nešto starije i za žene. Svi uzrasti mogu trenirati od 7 do 77 godina, a najbolji uzrast je početak osnovne škole, da bi neko mogao da postigne određene domene. Trenizi su sredom i petkom, a svi se mogu putem društevnih mreža informisati o terminima i ciljnoj grupi koja im dogovara“ – istakao je Pavlović.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*