U Beloj Crkvi održana noćna izložba pasa (VIDEO)

VI nocna izlozba pasa Bela Crkva 2022

U organizaciji Kinološkog društva „Bela Crkva“, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije, u Gradskom parku u Beloj Crkvi održana je VI noćna Nacionalna izložba pasa svih rasa CAC „Bela Crkva 2022“.

Na ovogodišnjoj izložbi učestvovala su 233 psa u 10 FCA grupa i čak 70 rasa.

Organizatori ističu da, u odnosu na izložbu 2019. godine, ova predstavlja značajan pomak u organizaciji i broju prijavljenih pasa i posebno naglašavaju da je i prelepi ambijent Gradskog parka doprineo kvalitetu izložbe.

Takmičarima je puno sreće poželeo i delegat Kinološkog saveza Srbije Vojislav Al Dagistani, a izložbu je otvorila predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić.

Psi su se takmičili u 10 FCA kategorija, a najbolji u svojoj kategoriji imali su priliku da se nadmeću za bis takmičenje, za prva tri mesta najlepšeg psa izložbe, birala se i najlepša beba, najlepši junior, najlepši par i odgajivačka grupa.

U bis takmičenju za juniore, prvo mesto osvojio Američki stafordski terijer vlasnika Marka Vasića, drugo mesto Cane corso vlasnika Miloša Vukovića i treće mesto Avganistanski hrt vlasnika Milenka Avramova.

VI Night CAC Bela Crkva

Prvo mesto u bis takmičenju za najlepšeg psa izložbe zauzeo je Nemački ovčar vlasnice Suzane Ristić, drugo mesto pripalo je Irskom seteru vlasnika Dušana Pajkića i treće je osvojio Dalmatinski pas vlasnika Iline Kuk.

CAC Bela Crkva pobednici

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*