U toku su radovi na uređenju fudbalskog terena u Crvenoj Crkvi (VIDEO)

fudbalski teren Crvena Crkva radovi

Fudbalski klub „Vojvodina“ iz Crvene Crkve u protekom periodu nije imao minimim uslova za održavanje utakmica i za adekvatne treninge. Uz dobru saradnju Saveta mesne zejednice Crvena Crkva i lokalne samouprave opštine Bela Crkva, u toku su radovi na uređenju fudbalskog terena, a nakon toga planirani su radovi i na klupskim prostorijama.

Urađena je nivelacija, a nakon toga i ravnanje fudbalskog terena, jer je deo terena bio na uzvišenju, što nije po propisu za odigravanje utakmica.

„Obratili smo se lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva, oni su nam izašli u susret i posebno bih se zahvalio predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću i predsedniku SO Bela Crkva Marjanu Aleksiću, koji su omogućili da mašine izađu na teren i odrade sve ono što je potrebno“ – rekao je Ljubomir Marković, predsednik Saveta MZ Crvena Crkva.

Nakon ovih radova, planirano je da se posadi trava na terenu i postavi ograda oko terena.

„U proteklom periodu morali smo da putujemo u Belu Crkvu i igramo utakmice na gradskom stadionu. To je uslovljavalo dodatne troškove i za klub, a nismo imali ni svoju domaću publiku na utakmicama. Nadam se da ćemo na proleće ponovo zaigrati fudbal na ovom terenu kako je to bilo već 50 godina unazad“ – istakao je Radojica Milovančević, predsednik FK „Vojvodina“.

Mladi i deca iz Crvene Crkve posebno se raduju što će uskoro igrati fudbal na svom domaćem terenu, pred domaćom publikom, a meštani priželjkuju ponovno organizovanje turnira u malom fudbalu tokom letnjeg perioda.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*