Učenici iz Kovina nagrađeni za najbolje literarne radove u ovoj godini

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Kovin, kroz svoj program sprovodi od 2011. god. nagradni konkurs pod nazivom „Tvoja sigurnost je u tvojim rukama“.

Tom prilikom juče su u Opštinskoj upravi u Kovinu uručene nagrade predškolcima i osnovcima za najbolje likovne i literarne radove u ovoj godini. Učenici OŠ „Desanka Maksimović“ Kovin, Andrea Barabaš i Mihajlo Šalipurović, dobitnici su nagrade za likovno i literarno ostvarenje. Oni su sa svojim učiteljicama preuzeli nagrade, Andrea – bicikl, a Mihajlo je dobio rolere.

Decu, njihove nastavnike i prisutne članove porodica, pozdravio je Goran Terzić, inspektor za saobraćaj i puteve u OU Kovin koji je proglasio dobitnike nagrada, a zatim su najuspešniji pozdravljeni aplauzom. Potom je usledilo zajedničko fotografisanje u dvorištu OU Kovin i preuzimanje nagrada. Svi pobednici dobili su po bicikl, druga nagrada su roleri, a treća je košarkaška lopta.

„Čestitamo našim četvrtacima na ostvarenom uspehu i zasluženim nagradama. S obzirom da se ove nagrade tradicionalno uručuju pred završetak polugodišta, uoči zimskog raspusta, najusprešnijim đacima i predškolcima ovo je sigurno prvi, pravi novogodišnji poklon“ – istakla je ponosno Nataša Buljugić, učiteljica „Desankine“ škole.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*