Uređenje dečijih igrališta na području opštine Bela Crkva (VIDEO)

Komunalac uredjenje igralista Rasadnik

Javno komunalno preduzeće „Belocrkvanski komunalac“ započelo je sveobuhvatnu akciju uređenja dečijih igrališta, sportskih terena na otvorenom, kao i zelenih površina na području opštine Bela Crkva.

„Trenutno se nalazimo u Rasadniku, jednom od najgušće naseljenih područja opštine Bela Crkva i samog grada. Ovde na igralištu, mi smo počeli sa ugradnjom mobilijara, tačnije klupa. Postavili smo i rasvetu koja zahvata delom i sportski teren kao i ove klupe, kako bi deca mogla, početkom ovog lepšeg vremena, u kasnim večernjim satima da nastave sa igrom i druženjem“ – rekao je Šiman Irović, v.d. direktora JKP „Belocrkvanski komunalac“.

Stanovnici Rasadnika složni su u oceni da će uređenje ovog igrališta mnogo značiti mališanima i apeluju da se mobilijar sačuva, jer se ranije dešavalo da neodgovorni pojednici svojim ponašanjem oštete tobogan, ljuljaške i sportski teren.

Prema rečima nadležnih iz belocrkvanskog komunalnog preduzeća, u narednom periodu nastaviće se sa uređenjem dečijih igrališta i zelenih površina na Glavnom gradskom jezeru, Železničkom i Bolničkom parku, kao i u naseljenim mestima naše opštine.

Dečiji graja u Rasadniku dodatni je motiv da mališani na teritoriji opštine Bela Crkva imaju što veći broj uređenih igrališta za zabavu i igru sa svojim vršnjacima, što će značiti i tokom leta, s obzirom na činjenicu da veliki broj turista svoj godišnji odmor provodi upravo na belocrkvanskim kupalištima.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*