Uređenje zelenih površina u Beloj Crkvi – novi platani i ruže krase naš grad

Ruski park uredjenje

JKP „Belocrkvanski komunalac“ ovih dana sprovodi radove na uređenju zelenih površina u samom gradu kao i u naseljenim mestima naše opštine.

Stogodišnji platani krase aleje i drvorede Bele Crkve, oni su deo identiteta naših ulica, a gostima koji dolaze u naš grad uvek ostaju u sećanju. Posebno su upečatljivi platani u Proleterskoj i Partizanskoj ulici. Radnici „Belocrkvanskog komunalca“ posadili su 20 novih sadnica platana u ovim ulicama, na mestima gde su ranije zbog bolesti izvađena stabla. Na ovaj način zanavljaju se drvoredi, koji osim vizuelne lepote imaju nemerljiv dopinos u vetrozaštiti kao i u poboljšanju mikroklimatskih uslova.

Zelene površine oko Agrico pijace ulepšane su sadnicima zimzelenog drveća, a obnovljene su i cvetne rundele u Gradskom parku. U parku na Trgu Ruskih kadeta posađene su sadnice ruža, a iz JKP „Belocrkvanski komunalac“ apeluju na sve naše sugrađane da sačuvamo nove sadnice koje ulepšavaju naš grad i daju mu posebnu čar, posebno tokom proleća i lepih sunčanih dana.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*