Uređuje se putni pravac Bela Crkva – Kusić

Darko Stanojev radovi put za Kusic

Na zahtev Saveta mesne zajednice Kusić, a na inicijativu lokalne samouprave opštine Bela Crkva DJUP „Belocrkvanska jezera“ počeo je sa uređenjem putnog pravca ka naseljenom mestu Kusić.

Trenutno se radi tarupiranje, a nakon toga komunalna služba DJUP „Belocrkvanska jezera“ sakupiće i odneće smeće na gradsku deponiju. Ove radove obišao je zamenik predsednika opštine Bela Crkva Darko Stanojev.

„Lokalna samouprave opštine Bela Crkva u saradnji sa DJUP „Belocrkvanska jezera“ sprovodi akciju uređenje zelenih površina u našim naseljenim mestima. Savet mesne zajednice Kusić nam je uputio zahtev da se uredi putni pravac ka ovom selu, a nakon tarupiranja videli smo da se na ovom putnom pojasu nalazi dosta zaostalog smeća. Želim da apelujem na naše sugrađane da ne bacaju smeće uz naše puteve, na zelene površine ili na bilo koje drugo mesto. Mi ćemo svo ovo smeće pokupiti i biće odneto na gradsku deponiju“ – rekao je Stanojev.

Neformalno udruženje mladih iz Kusića u saradnji sa Savetom mesne zajednice nastaviće akciju na uređenju ovog putnog pravca. U planu je sređivanje drvoreda – seča granja radi oblikovanja stabala, krečenje stabala, sve u cilju da ulaz u ovo naseljeno mesto dobije uređen i lepši izgled.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*