Uspešan projekat muzičkih radionica u Domu „Vera Radivojević“

Panos Karan Keys of Change

Poznati grčki dirigent i direktor humanitarne organizacije „Keys of change“ Panos Karan posetio je Belu Crkvu i tom prilikom upoznao se sa implementacijom projekta muzičkih radionica koje su sprovedene u Domu za decu i omladinu „Vera Radivojević“ tokom 2019. godine.

Cilj ovog projekta je da se deci i mladima u ustanovama ovakvog tipa poboljašaju uslovi boravka, da se razvijaju njihovi muzički talenti i stvori mogućnost da svoje muzičko umeće prikažu široj publici. Dom u Beloj Crkvi je prva ustanova smeštaja dece i mladih u Srbiji koja je bila uključena u relizaciju ovog projekta, jer je direktor organizacije, Panos Karan poneo izuzetno pozitivne utiske prilikom prve posete ustanovi.

Direktor Doma za decu i omladinu Vera Radivojević Zoran Stanković zahvalio se na sprovedenom projektu i izrazio nadu da će se muzičke radionice nastaviti, onda kada se stvore uslovi, bez epidemije korona virusa. Panos Karan je naglasio da je veoma zadovoljan saradnjom sa Domom u Beloj Crkvi i najavio planirane aktivnosti, odnosno zajednički koncert u Beogradu svih polaznika muzičkih radionica.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*