Uspešno predstavljanje Bele Crkve na Sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Bela Crkva nastupila je na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu od 17. do 19. novembra ove godine.

Na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine uspešno je promovisana celokupna turistička ponuda opštine Bela Crkva distribucijom štampanih materijala i direktnim kontaktima sa posetiocima sajma.

„Posetioci su pokazali najveću zainteresovanost za belocrkvanska jezera, kao i za smeštajne objekte koji su u ponudi na našoj destinaciji. Predstavljene su i manifestacije od kojih je najveća „Belocrkvanski karneval“. Posetioci sajma su upoznati sa aktivnim odmorom u Beloj Crkvi i okolini kroz organizovane vodičke ture. Pešačenje, vožnja biciklom, avanture na rekama, eko turizam u Deliblatskoj peščari za sve one koji žele da produže boravak u Beloj Crkvi dodatnim sadržajima. Ostvareni su novi poslovni kontakti sa turističkim organizacijama, udruženjima koja se bave turističkim poslovima“ – rekao je direktor Turističke organizacije opštine Bela Crkva Novica Jovanović.

Štand Turističke organizacije opštine Bela Crkva na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu posetili su ministar turizma i omladine Husein Memić i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva će se predstaviti na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Кragujevcu od 24. do 26. novembra meseca ove godine.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*