Vikend u belocrkvanskom Gradskom parku ispunjen muzikom i igrom

Gradski park u Beloj Crkvi tokom leta postaje pozornica brojnih kulturnih, zabavnih i muzičkih dešavanja pod zajedničkim nazivom – „Leto u parku“.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva svakog petka, subote i nedelje organizuje manifestaciju „Leto u parku“, kako bi svojim sugrađanima, ali i turistima, ponudili zanimljive kulturno-zabavne sadržaje.

Program je uglavnom namenjen mlađoj populaciji, naročito deci, ali su planirani i sadržaji koji bi bili zanimljivi odraslima.

Petak je rezervisan za popularne pop i rok hitove u izvođenju Zorana Ilića – Kize i Dragana Vojnovića – Mačka. U subotu, 30. jula u Gradskom parku održaće se nastup belocrkvanskih poznatih muzičara Siđima i Vacka.

Nedelja je rezervisana za Haos animatore iz Novog Sada koji će napraviti pravi spektakl za najmlađe. Ovi mladi entuzijasti iz Novog Sada za sebe kažu da su grupa prijatelja okupljenih oko zajedničke ideje o menjanju načina toka svakodnevice, sa ciljem da drugačijim pristupom i pogledom na život kroz svoje aktivnosti služe kao neiscrpan izvor inspiracije i zabave kako deci kojima se posvećuju tako i svima koji ih okružuju.

Sva dešavanja u Gradskom parku počinju u 20 sati.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*