Violeta Simić novi poverenik Opštinskog odbora SNS Bela Crkva

sns-foto

Nakon raspuštanja Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Beloj Crkvi, za novog poverenika imenovana je Violeta Simić.

Violeta SimicVioleta Simić diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Radila je kao izvršni direktor pravnih poslova PIK-a „Južni Banat“ doo, obavljala je funkciju direktora Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi, nakon toga bila je direktor Direkcije za izgradnju opštine Bela Crkva, a bila je i na mestu zamenika predsednika opštine Bela Crkva. Obavljala je i funkciju direktora Uprave za trezor, filijale Vršac, a na mesto predsednika opštine Bela Crkva izabrana je 21. avgusta ove godine.

Činjenica je da je ova stranka ostvarila istorijski rezultat u Južnobanatskom okrugu, ali to ne znači da rezultati ne mogu biti i bolji, čemu u prilog govori i odluka da SNS raspusti Opštinski odbor u Beloj Crkvi, kao i u Opovu, Alibunaru i Gradski odbor u Pančevu.

Kako prenosi portal epancevo.rs, od novih rukovodstava Odbora traži se agresivniji pristup u stranačkom radu pred kampanju za predsedničke izbore, i potpuna posvećenost politici prosperiteta i mira koju sprovodi Srpska napredna stranka i predsednik stranke Aleksandar Vučić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*