Vrtići u Beloj Crkvi počinju sa radom

Na osnovu Odluke Vlade Republike Srbije i Ministarstva prosvete, Predškolska ustanova „Anđelka Đurić“ počeće sa radom u ponedeljak, 11. maja.

Za prijem upisane dece u celodnevni boravak, zaposlenih roditelja, odnosno drugih zakonskih zastupnika koji nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja dece, potrebno je doneti:
– Potvrdu pedijatra o zdravstvenom stanju deteta (ne stariju od 7 dana)
– Potvrdu poslodavca da roditelji/drugi zakonski zastupnici poslove moraju da obavljaju u sedištu ili drugim poslovnim i organizacionim jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca.

Predškolska ustanova je preduzela sve potrebne mere u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja, kako bi se objekat pripremio i bio bezbedan za dolazak i celodnevni boravak dece, kao i početak obavljanja neposrednog vaspitno-obrazovnog rada i svih drugih delatnosti i poslova predškolske ustanove.

Mole se roditelji da prate uputstva i preporuke nadležnih organa, te da poštuju sve potrebne mere zaštite kako bi se sačuvalo zdravlje dece, njihovih porodica i zaposlenih u predškolskoj ustanovi. Prijem dece se vrši od 5:30 do 8 časova, a nepohodno je prilikom dovođenje i odvođenje deteta da imate masku i rukavice i da se pridržavate instrukcija koje ćete dobiti od nadležnih na samom ulasku u vrtić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*