Završna manifestacija izbor „Naj druga / drugarice“  u OŠ „Dositej Obradović“

Učenici mlađih razreda OŠ „Dositej Obradović“ u Beloj Crkvi već tradicionalno održavaju svečanost povodom  akcije proglašenja “Naj druga / drugarice”.

Direktor škole, Andriano Juga, pozdravio je sve prisutne đake i učiteljice, zahvalio se svima na velikom trudu i čestitao izabranim đacima. Akcentirao je da je ova manifestacija veoma značajna jer se u sklopu nje svi trude da budu što bolji i osvoje ovu prestižnu titulu naj druga/ drugarice. U saradnji sa pedagogom škole Danijelom Кašić Đurđev, koja permanentno prati razvoj i napredak đaka, akcija je dobila višestruki značaj.

Malo nas je epidemiološka situacija omela u tome da se to izvede onako kako mi to umemo, ali su deca svakako u školskom dvorištu veselo pozdravila proleće, uz pesmu i lepe poruke, rekla je učiteljica Jasmina Turturea.

„Nasmejana i vesela lica svih nas dokaz su da zajedništvo i trud uvek ima uspeha. Uz vesele stihove najlepše dečije pesme “Deca su ukras sveta” poručili smo da sve dečije staze vode od izvora do slobode, kako je to davno sročio Minja Subota.“- dodala je Turturea.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*