„Zimsko Cirkuliranje“ – izložbe, radionice i druženje 23. decembra u Vršcu

Festival „Zimsko cirkuliranje“ zakazan je za 23. decembar u vršačkom Domu omladine, KES „Izazov“  i Gradskoj biblioteci. Početak manifestacije je od 9.30h.

Ovo je nastavak uspešnog projekta „CIRKULIRANJE“, koji se sada dešava tokom cele godine.

„Kolektivna izložba u Gradskoj biblioteci u Pančevu, Domu omladine i Gradskoj biblioteci u Vršcu je početak realizacije transdisciplinarnog projekta Banat – centar kulture Evrope – u susret 2021. godini. Projekat se realizuje u saradnji Festivala CIRKULIRANJE, u organizaciji Centra za razvoj regionalnog turizma i ekologije CRRTE i Reginalnog centra za talente – Mihajlo Pupin“ – kažu organizatori ovog događaja.

Jedan od ciljeva projekta je povezivanje mladih i talentovanih ljudi i promocija njihovog rada u okviru gorepomenutog projekta i festivala „Cirkuliranje“.

„Povezuje se region Banata kroz saradnju obrazovnih institucija, društvenih aktivista, institucija kulture i drugih subjekata u Vršcu, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi i Temišvaru. U okviru Cirkuliranja se održavaju i kreativne radionice za decu kao i večernji muzički program u saradnji sa partnerima festivala“ – kažu organizatori.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*