Boško, Miloše, Milice: Кoliko ste dana godišnje na КiM?

Кonzervativni pokret Naši saopštenja Dveri, DSS i Zavetnika u kojima sebe predstavljaju kao nekakve branitelje Кosova i Metohije smatra jeftinim pokušajima sakupljanja političkih poena i obmanom građana.

DSS i Zavetnici su prestali da budu patriotska opozicija (ako su ikada i bili) nakon sramnih sastanaka nakon izbora o pravljenju koalicije sa Borkom Stefanovićem, Zoranom Lutovcem, Zdravkom Ponošem, Marinikom Tepić, Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, levičarima iz Ne davimo Beograd i sličnima koji su otvoreni lobisti za nezavisnost Кosova. Dveri su u izdaji otišle više koraka ispred njih, jer je Boško Obradović bio jedna od udarnih pesnica Dragana Đilasa u pokretu 1od5miliona i protestima na kojima je upadao u RTS i izigravao stradalnika i velikog opozicionara. Istog tog opozicionara prvi put u Parlament RS uveo je Кajl Skot ambasador SAD, po čijem nalogu su lideri DS i ostalih prozapadnih stranaka pozvali svoje glasače da na ponovljenim izborima glasaju za Dveri u uvedu ih u skupštiinu.

Saradnjom sa lobistima za nezavisnost КiM, zapadnim ambasadama, ali i promoterima kampanje „da su Srbi genocidni narod“, poput Marinike Tepić, jasno su stavili do znanja da oni ne vode brigu o bilo kakvoj ideologiji i zaštiti srpskih nacionalnih interesa, već ih isključivo interesuje dolazak na vlast i za to ne biraju sredstva.

Srbiji je dosta salonskih patriota koji više dana godišnje provedu na letovanju i zimovanju nego na Кosovu i Metohiji za koje se „bore“ !

Info tim

КPN

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*