Božićni fudbalski turnir ŽFK „BAK“ u Beloj Crkvi (VIDEO)

Božićni turnir u organizaciji Ženskog fudbalskog kluba „BAK“ u novoj sportskoj sali okupio je veliki broj ekipa u kadetskoj i seniorskoj selekciji.

Svojim nastupom turnir je uveličala folklorna sekcije Kulurno umetničkog društva „Vukomir Vidić – Uča“ iz Kusića, a nakon toga predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić zvanično je otvorila takmičarski deo turnira.

„Posebno sam ponosno što je ženski fudbalski klub, vrlo brzo nakon osnivanja, organizator ovakvog turnira u Beloj Crkvi. Volela bih da se ostvari njihova želja i da turnir postane tradicionalni. Devojčicama koje su došle iz cele Srbije želim uspešno takmičenje i da se lepo provedu u Beloj Crkvi“ – rekla je predsednica opštine Violeta Simić

Agilni čelnik Ženskog fudbalskog kluba „BAK“ Radovanče Milenković, koji je formirao klub uz podršku opštine Bela Crkva, uspešno je organizovao po prvi put u Beloj Crkvi božićni turnir u ženskom fudbalu.

„Osim naše ekipe, danas i sutra na turniru imamo i sledeće ekipe: ŽFK „Heroj“ Beograd, ŽFK „Modoš“ Jaša Tomić, RŽFK „Majdanpek“, ŽFK „Jedinstvo“ Ub, ŽFK „Levač“ iz Rekovca, UŽF „Inđija“, ŽFK „Miljakovac“ Beograd, ŽFK „Požarevac“ i ŽFK „Železnik“ iz Beograda“. Želim svima puno sreće u takmičenju i neka najbolji pobede!“ – kaže Milenković.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*