Izuzetan uspeh podvodnih fotografa KPA „Bela Crkva“

KPA Bela Crkva Lukavac kup

Takmičari Кluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ ostvarili su veliki uspeh, kako u pojedinačnom, tako i u ekipnom nastupu na Međunarodnom kupu u podvodnoj fotografiji „Lukavac 2022“.

Takmičenje je održano jezeru Kop Šićki Brod kod Tuzle, a učestvovalo je 12 ekipa i oko 50 podvodnih fotogarafa u kategoriji DSLR i kompakt aparata.

Dominirao je član KPA „Bela Crkva“ Aleksandar Pejčić sa osvojenim prvim mestom (Riba) i jednim drugim mestom (Makro) kao i proglašenom najboljom fotografijom takmičenja, što mu je donelo i prvo mesto u ukupnom plasmanu kompakt aparata.

Pobednička fotografija Aleksandra Pejčića

Ništa slabiji nije bio Igor Obradović koji je prvim mestom (Makro) i petim mestom (Riba) sakupio dovoljno bodova da u ukupnom plasmanu kompakt aparata zauzme treće mesto.

Marija Кerkez plasirala se na sedmom mestu i Dragan Perašević na devetom mestu što je generalno veliki uspeh imati četiri takmičara u prvih deset.

Nikola Nešković je takmičenje završio na trinaestom mestu i samo još upotpunio više nego dobru sliku takmičara iz Bele Crkve.

Pojedinačan uspeh takmičara doprineo je da se u ekipnom plasmanu Кlub za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“ nađe na pobedničkom postolju i drugom mestu od deset prijavljenih klubova na takmičenju.

Sve čestitke idu domaćinima na odlično organizovanom takmičenju i članovima KPA „Bela Crkva“ na ovom izuzetnom uspehu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*