Nagrađena učenica osnovne škole iz Jasenova i nastavnik-mentor u projektu „Energija je svuda oko nas“

Teodora Ilić, učenica 8/2 odeljenja OŠ „Đorđe Maletić“ Jasenovo, nagrađena je na završnoj manifestaciji projekta „Energija je svuda oko nas“.

Mentor učenici je bila Dragana Lazin, master profesor informatike i tehnike. Ovaj projekat se realizuje dugi niz godina u osnovnim i srednjim školama u AP Vojvodini pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice i Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine, a u organizaciji i realizaciji Centra za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike. Cilj projekta je se učenici navedu na razmišljanje na koje načine mogu doprineti tome da se energija efikasnije koristi, da se zagađenje smanji i priroda sačuva od štetnih uticaja.

Zahvaljujući našim marljivim i kreativnim učenicima koji rado učestvuju na konkursima, projektima i takmičenjima i postižu zapažene rezultate, za našu školu se nadaleko čuje.

„Zadovoljstvo mi je što imam priliku da radim u školi u svom rodnom mestu Jasenovu i što mogu dati bar mali doprinos tome da naša deca jednog dana postanu, pre svega, dobri ljudi. Moji učenici znaju da sam uvek tu da ih ohrabrim, podržim i pomognem ukoliko je potrebno, a svi njihovi uspesi, među kojima je i ovaj Teodorin, čine me veoma radosnom i ponosnom“ – zaključila je Dragana Lazin, mentor na projektu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*