Nakon padavina u Beloj Crkvi stanje normalizovano

U opštini Bela Crkva danas je pala velika količina kiše u kratkom vremenskom intervalu.

Tragom objava nekih naših sugrađana da „plivaju u vodi“,  a u želji da pomognemo obišli smo pojedine ulice u gradu, kako bismo utvrdili stanje na terenu.

Ono što smo zatekli u Beogradskoj ulici, a što se može videti na fotografijama jeste da nema vode na trotoarima u dvorištima kuća i na samom putu.

U razgovoru sa nadležnima iz komunalnog preduzeća dobili smo informaciju da je kanalizaciona mreža takva da ne može da primi veliku količinu atmosferskih bujičnih voda u kratkom vremenskom intervalu, da je potrebno malo vremena i da ne treba širiti paniku među našim sugrađanima. Njihova služba je obišla sve kritične lokacije u gradu i stanje je nakon padavina u roku od par sati bilo normalizovano.

Naši sugrađani itekako znaju kome treba da se obrate u slučaju ovakvih nepredviđenih okolnosti, znaju da je za kanalizacionu mrežu nadležno komunalno preduzeće. Neki komentari stoga ne stoje u pojedinim objavama i bilo bi lepo da se kaže i da se stanje normalizovalo, ako se već objavio neki vapaj za pomoć na društvenim mrežama.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*