Nov kamion smećar stigao u DJUP „Belocrkvanska jezera“ (VIDEO)

U DJUP „Belocrkvanska jezera“ stigao je nov kamion smećar, koji će umnogome poboljšati komunalnu delatnost na teritoriji opštine Bela Crkva i olakšati rad zaposlenih.

Tim povodom komunalno preduzeće obišao je predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

„Direktor je 2023. godine rekao da je ostvarena dobit u iznosu oko 30 miliona dinara, deo tog novca, kao što građani mogu da vide, je usmeren na kupovinu novog kamiona smećara, a deo na poboljšanje standarda radnika preduzeća. Nov kamion smećar znači puno za građane opštine Bela Crkva, biće angažovan za odnošenje smeća, kako u gradu, tako i u svim naseljenim mestima i ovo je zaista lepa vest za sve nas. Zahvalio bih se svima koji su uzeli učešće u nabavci kamiona, direktoru preduzeća i svim zaposlenima“ – istakao je predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić.

Opremanje komunalnog preduzeća, kako bi se poboljšao kvalitet usluga koje pružaju građanima, je jedan od prioriteta u radu, naglasio je direktor DJUP „Belocrkvanska jezera“ Darko Bogosavljević.

„U periodu od kada sam ja na čelu komunalnog preduzeća, promenjena je politika poslovanja i počeli smo domaćinski da se ponašamo i ophodimo prema sredstvima svih građana i kompletne privrede, koji su korisnici naših usluga. Veliki dan za Belu Crkvu, za uslove, za čistoću i ekologiju u našoj opštini. Trudićemo se da i u narednom periodu nastavimo sa nabavkom i opremanjem preduzeća, kako bismo mogli da vršimo još neke dodatne usluge za naše građane i privredu“ – rekao je Bogosavljević

Kamion sa savremenim opcijama za odvoženje smeća nabavljen je u konsultacijima sa dugogodišnjem radnikom ovog preduzeća Živanov Stankom.

Novi kamion smećar za odnošenje otpada sa čitave teritorije opštine i iz svih naseljenih mesta vrlo brzo naći će se na belocrkvanskim ulicama.

DJUP novi kamion smecar

1 Komentar

  1. Svaka cast,za svaku pohvalu e tako radi odgovorno rukovodstvo koje vodi domacinsku politiku i brine o svakom dinaru gradjana.

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*