Nove kante i kontejneri za Belu Crkvu od Ministarstva zaštite životne sredine (VIDEO)

Saradnja Opštine Bela Crkva i Ministarstva zaštite životne sredine je konstantna, poslednja u nizu donacija stigla je danas u DJUP „Belocrkvanska jezera“ – novi kontejneri i kante za skupljanje i transport komunalnog otpada.

Darko Bogosavljević direktor DJUP „Belocrkvanska jezera“ zahvalio se Ministarstvu na ovoj donaciji koja veoma znači u svakodnevnim aktivnostima na zaštiti životne sredine.

„Dobili smo donaciju od 44 kontejnera od 1100 litara i 132 kante za smeće. Kontejneri će prvenstveno biti namenjeni ustanovama, školama, vrtićima i za ostale lokacije gde je to neophodno za predstojeću turističku sezonu.“ – naglasio je Bogosavljević.

Cilj Ministarstva je da pomaže lokalnim samoupravama da budu što efikasnije u sakupljanju otpada na njihovom teritorijama i da zajedno sa građanima imaju kvalitetniju životnu sredinu. Takođe, ovom opremom osnažuju se i komunalna preduzeća, kako bi se na više lokacija postavile kante i kontejneri.

1 Komentar

  1. Interesuje kad ću ja da stignem na red da dobijem svoju kantu za smeće sobzirom da plaćam redovno iznošenje istog u napred vam hvala kosovska 6b

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*