Predsednica opštine Bela Crkva dodelila trenerke ženskom odbojkašom klubu (FOTO)

Trenerke OK Stars BC

Predsednica opštine Violeta Simić uručila je trenerke sa obeležjem Bele Crkve ženskom odbojkaškom klubu „Stars BC“, a u okviru programa podrške rodnoj ravnopravnosti u sportu.

Odbojkaški klub u Beloj Crkvi okuplja oko 50 članica, a trenerke su im podeljene prilikom treninga u fiskulturnoj sali „Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole“.

Predsednica opštine Violeta Simić poželela je devojčicama puno uspeha na takmičenjima i naglasila da opština Bela Crkva i ove godine nastavlja sa akcijama podrške sportskim klubovima i udruženjima.

„Veoma mi je drago što vidim veliki broj devojčica koje vredno treniraju u našem odbojkaškom klubu i ova akcija je jedna u nizu koje sprovodimo kao dodatni vid podrške sportistima. Želja nam je da svi sportski klubovi i udruženja sa teritorije opštine Bela Crkva dobiju trenerke sa obeležjem opštine, a mi ćemo nastaviti sa kontinuiranim ulaganjem u sportsku infrastrukturu, kako bi što više poboljšali uslove za sport i rekreaciju svih naših sugrađana“ – istakla je Simić.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*