U Beloj Crkvi održana noćna izložba pasa

U organizaciji Kinološkog društva „Bela Crkva“, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije na obali Vračevgajskog jezera u Beloj Crkvi održana je VIII noćna Nacionalna izložba pasa svih rasa CAC „Bela Crkva 2024“.

Takmičarima je puno sreće poželeo i delegat Kinološkog saveza Srbije Mahmud al Dagistini ,a izložbu je otvorila predsednica opštine Bela Crkva, Violeta Simić.

Psi su se takmičili u 10 FCA kategorija, a najbolji u svojoj kategoriji imali su priliku da se nadmeću za bis takmičenje, za prva tri mesta najlepšeg psa izložbe, birala se i najlepša beba, najlepši junior, najlepši par i odgajivačka grupa.

U bis takmičenju za juniore prvo mesto osvojio je crni patuljasti šnaucer valsnika Siniše Stanojevića iz Zemuna, drugo mesto Epanjel breton vlasnik Saša Marinović, treće mesto Nemački ovčar vlasnik Darko Mladenović i četvrto mesto Nemački lovni terijer vlasnik Dalibor Milenković.

Prvo mesto u bis takmičenju za najlepšeg psa izložbe zauzeo je Američki stafordski terijer vlasnik Marko Vasić, drugo mesto pripalo je Bigl vlasnik Mirko Urošević,  treće osvojio je mesto Doberman vlasnik Nemanja Jelenić i četvrto mesto Nemački kratkodlaki ptičar vlasnik Tibor Virag iz Dobričeva

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*