Belocrkvanska javna preduzeća dobila nove mašine

JKP Belocrkvanski komunalac

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međunarodnu saradnju i lokalnu samoupravu i Opština Bela Crkva, u saradnji sa preduzećem „Termometal“ iz Ade, obezbedili su za belocrkvanska javna preduzeća priključne mašine – rotacione kosačice. 

Ukupno je dopremljeno 6 kosačica – dve „Rotkos 135SP“ sa zaštitom, tri nešto manje i jedna za male traktore. JP „Belocrkvanska jezera“ preuzelo je po jedno manju i jednu veću, a kako je direktor Sava Stefanov rekao, koristiće ih za održavanje površina pored jezera, ali i za stadion FK BAK. Iste dve priključne mašine preuzelo je i Vodoprivredno preduzeće „Ušće“ i njima će se, po rečima direktora Stanislava Mitrovića, olakšati i ubrzati radovi na održavanju zelenih površina. Mitrović je objasnio da oni imaju dva traktora, ali nisu imali i dve kosačice, tako da su se radovi sporije odvijali.

JKP Belocrkvanski komunalac

JKP „Belocrkvanski komunalac“ preuzelo je preostale dve, a trenutno će moći da koristi srednju, za površine gde sa rotacionom kosačicom, koju su takođe dobili iz pomenute saradnje, ne mogu da priđu.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*