Belocrkvanski ronioci blistali na prvenstvu Vojvodine u plivanju perajima i brzinskom ronjenju

KPA Bela Crkva prvenstvo Vojvodine

U organizaciji Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine (SPAV) i kluba domaćina RK „SHIP“ Novi Sad na bazenima SPENS–a održano je Prvenstvo Vojvodine u brzinskom plivanju perajima i ronjenju.

Takmičari KPA „Bela Crkva“ u sastavu: Dušan Mihajlović, Milan Perašević, Dejan Čikarić i Marko Ilić su još jednom dokazali da naš klub ima odlične takmičare, bez obzira koja disciplina je u pitanju.

Prvenstvo Vojvodine ronjenje

Na ovom prvenstvu opet je blistao Dušan Mihajlović i dokazao da je trenutno najsvestraniji i najbolji takmičar u ronilačkom sportu u Srbiji. Dušan je je osvojio dve zlatne medalje i to brzinsko ronjenje 50m i brzinsko plivanje perajima 50m dok je kao član štafete 4 x 100m brzinsko plivanje perajima osvojio bronzanu medalju.

KPA BC Novi Sad 2018

Kompletnu sliku belocrkvanskih ronilaca upotpunili su rezultati ostalih članova tima Marka Ilića, Milana Peraševića i Dejana Čikarića, koji su postigli zapažene rezultate u disciplinama na 50 i 100m u brzinskom plivanju perajima i osvojenom bronzanom medaljom u štafeti 4 x 100m, čime je KPA „Bela Crkva“ u ekipnom plasmanu zauzeo drugo mesto, i na taj način Belu Crkvu predstavio u najboljem sportskom svetlu.

Sve čestitke takmičarima KPA „Bela Crkva“ na postignutom rezultatu na izmaku ove više nego uspešne takmičarske godine!

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*