Dečija nedelja u Osnovnoj školi „Sava Munćan“ obeležena kreativnim aktivnostima

Osnovna škola „Sava Munćan“ u Kruščici Dečiju nedelju obeležila je brojnim kreativnim i edukativim radionicama.

Učenici mlađih razreda ostavili svoje kreativne crteže na trotoaru ispred škole, dok su učenici starijih razreda učestvovali u edukativnoj radionici o dečijoj demokratiji. Učenici su slagali „slagalicu prijateljstva“ u sredu. Takođe, učenici mlađih razreda učestvovali su u likovnoj radionici „Crtež u srcu“, a u izradi ovih kreativnih radova pomagali su im učenici Đačkog parlamenta. U znak zahvalnosti učenici mlađih razreda pozvali su učenike starijih razreda na voćnu užinu.

Četvrtak je bio dan rezervisan za sportske aktivnosti.

Svečani prijem prvaka u organizaciju „Prijatelji dece Srbije“ i priredba učenika od drugog do četvrtog razreda održani su u petak. Da drugarstvo ne bira godine pokazala je aktivnost učenika Đačkog parlamenta  „Mostovi među generacijama“. Cilj ove aktivnosti je da se prikupe radovi svih učenika naše škole koji su se realizovali u toku ove nedelje i prikažu na oglasnoj tabli škole.

Ovi kreativni i maštoviti radovi, igra i pesma predstavljaće most između učenika mlađih i starijih razreda. Oni nam poručuju da je najveći motiv za druženje ljubav.

Prokomentariši vest

Ostavi svoj komentar

Vaša mail adresa neće biti objavljena.


*